De 5 beste redenen om anabolen te gebruiken

Overweeg je om anabolen te gaan gebruiken? Dan is het altijd slim om even de verschillende redenen langs te lopen waarom het in potentie een goed idee is om dit te doen. Zo krijg je namelijk een goed beeld van het mogelijke profijt dat je van deze keuze gaat hebben.

Wanneer we alle belangrijkste redenen om voor anabolen te kiezen verzamelen, komen we uit op het volgende lijstje met 5 verschillende punten:

#1: Slechte genen (beperkte spiergroei)

Sommige mensen hebben simpelweg pech gehad en op dit gebied ‘slechte’ genen toebedeeld gekregen. Het maakt dan niet uit hoe hard, intensief en frequent je traint, je bent simpelweg niet in staat om die ultieme lichaamscompositie te creëren. Wanneer dit het geval is, leiden je slechte genen dus tot beperkte spiergroei.

In dat geval is genetica een beperkende factor als het gaat om de ontwikkeling van je lichaam wanneer je een goed dieet en een strikt trainingsschema volgt.

Ondanks de harde training en een goed dieet zijn je genen namelijk in staat om de mate van spierontwikkeling en kracht te beïnvloeden.

Het goede nieuws is vervolgens dat anabolen je gaan helpen om deze genetische beperkingen te overwinnen, door voor meer eiwitsynthese en snellere spiergroei te zorgen.

Ben je dus iemand die van nature moeilijk spiermassa opbouwt? Dan ga je aan de hand van anabolen toch flink vooruitgang boeken en je gedroomde doelen bereiken.

Anabolen zijn heel goed in staat om het verschil te maken voor mensen die door genetische factoren beperkt zijn in hun fysieke ontwikkeling en zo toch het maximale uit hun potentie kunnen halen.

#2: Grote doelen (extra laag vetpercentage)

Voor bodybuilders en fitnessliefhebbers die streven naar een (super)laag vetpercentage en een gespierd uiterlijk zijn anabolen een zeer waardevolle hulpbron.

Om een laag vetpercentage te bereiken, moet je:

  • Vaak & intensief trainen
  • Een strikt dieet volgen

Maar zelfs wanneer je dit doet, is het soms toch niet genoeg om de gewenste spierdefinitie te bereiken. Je hebt dan extra hulp nodig. Dit is waar anabolen om de hoek komen kijken.

Anabolen versnellen namelijk de vetverbranding en gaan je daarmee helpen om je spiermassa te behouden wanneer je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je er verbrandt.

Zo ben je in staat om een strakker, gespierder lichaam te ontwikkelen. Dit zonder dat je nog extremer moet gaan trainen en/of op je voeding letten.

Aan de hand van anabolen ga je de resultaten van je inspanningen in de sportschool en de keuken naar een hoger niveau tillen.

#3: Meer zelfvertrouwen kweken (betere look)

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen anabolen gebruiken, is het vergroten van hun zelfvertrouwen als gevolg van een meer imposante fysieke look.

Een gespierd en goed gedefinieerd lichaam verbetert aan de ene kant je zelfperceptie, maar gaat tegelijkertijd ook voor positieve verbazing bij anderen zorgen.

Op deze manier creëer je aan de hand van een betere lichaamsbouw meer eigenwaarde, een bepaalde trots en dus meer zelfvertrouwen. Je gaat simpelweg een stuk lekkerder in je vel zitten.

Al met al gaat dit een positieve invloed hebben op verschillende aspecten van je leven. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het vinden van een partner
  • Sociale interacties
  • Professionele kansen

Anabolen gaan je helpen om snel zichtbare resultaten te behalen die op een directe wijze zorgen voor een meer zelfverzekerde houding.

#4: Sneller herstellen na trainingen

Verder gaan anabolen het herstelproces na een intensieve training aanzienlijk versnellen. Door de eiwitsynthese te verhogen en de spierherstelcapaciteit te verbeteren, gaan anabolen je helpen om je ‘tank’ sneller weer bij te vullen.

Dit betekent dat je vaker en intensiever kunt trainen, zonder dat je hier heel lang spierpijn en vermoeidheid aan overhoudt.

Hoe sneller je herstelt, hoe intensiever én vaker je in staat bent om te trainen.

Zeker op de lange termijn gaat dit voor betere resultaten zorgen. Ben je een (beginnend) bodybuilder? Dan begrijpen we maar al te goed dat je hier veel baat bij gaat hebben. Aan de hand van anabolen weet jij als een echte professional je herstelproces te optimaliseren!

#5: Algemene atletische prestaties verbeteren

Tot slot gaan anabolen ook in de algemene zin je atletische prestaties verbeteren. Je kiest namelijk tegelijkertijd voor een boost qua:

  • Spierkracht
  • Snelheid
  • Uithoudingsvermogen

Veel anabolen vergroten namelijk de productie van rode bloedcellen. Hierdoor verbeter je de zuurstoftransportcapaciteit van het bloed en verbeter je je energielevels en prestaties.

Als bodybuilder, sporter of andere vorm van atleet gaat dit je helpen om harder te trainen, sneller te herstellen tussen trainingen en betere resultaten te behalen in je specifieke sportdisciplines. Of het nu om voetbal, rugby, bodybuilden of een andere sport gaat, maakt daarbij geen verschil.

Ben je als (recreatieve of amateur) sporter op zoek naar die extra edge in je prestaties? Dan gaan anabolen je hier zeer waarschijnlijk bij helpen. Plaats nu je bestelling en begin aan je (eerste) anabolen kuur!

Translate »