Anabolen kopen: Waar moet je op letten?

Welke anabolen kopen?

Anabolen kopen? Dan is het cruciaal dat je voor anabolen kiest die perfect aansluiten op jouw persoonlijke doelen.In de wereld waarin we vandaag de dag leven, heb je namelijk flink wat verschillende soorten anabolen om uit te kiezen.

Zie deze tekst daarom als een gids die je gaat helpen om de juiste keuze te maken. We nemen door waar je op moet letten en wat de beste opties van dit moment zijn!

De beste anabolen voor jou bepalen

Het bepalen van de beste anabolen, is alleen mogelijk wanneer je de beschikking hebt over de juiste factoren om rekening mee te houden. Vandaar dat we daar ook mee beginnen.

Er zijn in de basis 3 hoofdpunten die je gaan helpen om de beste anabolen voor jou te bepalen:

#1: Je trainingsdoelen

Het begint allemaal met jouw specifieke trainingsdoelen. In welke fase van je trainingsprogramma zit je? Heb je überhaupt specifieke doelen waar je naartoe wilt werken?

Het bepalen van de beste anabolen hangt sterk af van je specifieke doelen en de fase van je trainingsprogramma.

Focus je je bijvoorbeeld puur op spieropbouw en het ontwikkelen van meer kracht tijdens het bulken? Dan kom je al snel uit op anabolen als Dianabol of testosteron. Deze zijn op dit vlak vaak zeer effectief.

Ben je je juist meer aan het richten op cutten en wil je vet verliezen en je spieren beter definiëren? Dan is het normaal gesproken logischer om voor een optie als Winstrol of Anavar te kiezen. Deze staan er namelijk weer wat meer om bekend dat ze het vermogen tot spierbehoud versterken, zonder daarbij voor extra vetopslag te zorgen.

Bepaal je persoonlijke doelen en kies op basis daarvan de juiste anabolen!

#2: Kwaliteit & authenticiteit

Een volgende punt van aandacht is de combinatie van kwaliteit en authenticiteit. De kwaliteit en authenticiteit van anabolen zijn namelijk cruciaal qua effectiviteit en veiligheid.

Wanneer je met nepproducten te maken krijgt, bestaat er bijvoorbeeld een goede kans dat ze schadelijke stoffen bevatten. Dit levert dan weer ongewenste bijwerkingen op.

Het is daarom belangrijk om te kiezen voor betrouwbare leveranciers. Let hierbij bijvoorbeeld op:

  • Beschikbare informatie
  • Volledigheid
  • Reviews

Loop geen onnodige risico’s en kies voor bewezen kwaliteit!

#3: Persoonlijke effecten

Tot slot moet je niet vergeten om ook de persoonlijke effecten in acht te nemen. Daarmee doelen we op de interactie van de anabolen met jouw individuele lichaam.

Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde potentiële bijwerkingen van de anabolen om rekening mee te houden. Sommige steroïden vergroten de kans op bepaalde bijwerkingen, zoals:

  • Het verhogen van je bloeddruk
  • Verlies van haar
  • Veroorzaken onbalans in je hormonen

Kijk daarom naar eventuele ‘zwakke punten’ van jouw lichaam en kies anabolen uit die in combinatie hiermee het meest veilig zijn.

Het minimaliseren van de eventuele risico’s is nooit een overbodige luxe.

De belangrijkste anabolen

Wat de opties qua anabolen betreft, zijn er enkele mogelijkheden die er tussenuit springen. Dit zijn in veel opzichten de beste en meest populaire anabolen van dit moment:

Winstrol

  • Vergroot spiermassa
  • Laat je makkelijker vet verbranden (droge look)
  • Oraal en injecteerbaar
  • Milde bijwerkingen

Winstrol (ostanozolol) is een populaire anabole steroïde die atleten en bodybuilders vaak gebruiken om spierdefinitie te verbeteren en de spierkracht te vergroten, zonder dat je hierbij veel extra vet opslaat.

Dit middel is dan ook voornamelijk bekend vanwege het specifieke vermogen om je spiermassa te vergroten, terwijl het je tegelijkertijd makkelijker vet laat verbranden. Ben je dus op zoek naar een ‘droog’ uiterlijk? Dan is Winstrol een zeer geschikte optie.

Winstrol is beschikbaar in orale én injecteerbare vormen. Bovendien staat het ook bekend om de relatief milde effecten op de lever. Zeker in vergelijking met bepaalde andere steroïden.

Meestal gebruikt men deze anabolen tijdens het cutten. Zodoende behoud je je spieren, terwijl je tegelijkertijd de hoeveelheid lichaamsvet omlaag krijgt.

Hou rekening met mogelijke, milde bijwerkingen, zoals:

  • Huidproblemen
  • Verhoogd cholesterolniveau
  • Negatieve invloed op lever

Anavar

  • Minimale bijwerkingen
  • Vergroot spiermassa & kracht
  • Ideaal voor cutten
  • Populair bij mannen & vrouwen

Een tweede bekende variant van de anabolen is Anavar (oxandrolon). Dit is een van de mildere anabole steroïden en staat dan ook in positief opzicht bekend om zijn relatief milde bijwerkingen in vergelijking met andere steroïden.

Wil je je spiermassa vergroten en tegelijkertijd meer kracht ervaren? Dan heb je bij deze de juiste anabolen gevonden. Dankzij de combinatie met het minimale risico op bijwerkingen gebruikt men dit middel vaak bij het cutten of in de beginperiodes van de ‘gym life’. In deze fase is er namelijk extra aandacht voor spieropbouw.

Hou rekening met potentiële bijwerkingen als verhoogde cholesterolniveaus en veranderingen in je libido.

Anavar is over het algemeen ietsjes duurder dan andere steroïden en iets minder krachtig, maar is tegelijkertijd dus wel een extra veilige optie. Jij bepaalt waar je het meeste waarde aan hecht!

Dianabol

  • Aanzienlijke toename spiervolume
  • Krachtige werking
  • Hou rekening met bijwerkingen

De derde optie in deze lijst is Dianabol (methandrostenolon). Het is een van de oudste en meest bekende anabole steroïden die er zijn. Zo werd Dianabol voornamelijk bekend vanwege het vermogen om in een relatief korte tijd voor een enorme toename in kracht en spiergroei te zorgen.

Zit je middenin een bulkfase of wil je hier net mee beginnen? Dan is dit zeker een optie om rekening mee te houden. Dit heeft alles te maken met de aanzienlijke toename in spiervolume en kracht die je bij dit middel mag verwachten.

Dianabol neem je normaal gesproken vooral in de orale vorm in.

Wanneer je met deze kuur begint, ga je al snel de krachtige werking ervaren. Dit leidt op de korte termijn tot resultaten en snelle vooruitgang.

Het enige aandachtspuntje van Dianabol is de grotere kans op bijwerkingen. Het gaat dan voornamelijk om de kans op:

  • Leverproblemen
  • Verhoogde bloeddruk
  • Stijging cholesterol

Zorg er daarom voor dat je deze anabolen altijd voorzichtig gebruikt en niet combineert met andere middelen. De risico’s zijn niet al te groot, waardoor het een populaire optie blijft om snelle spiergroei te realiseren.

Welke van deze anabolen spreekt jou het meeste aan? Bekijk nu ons assortiment en plaats direct je bestelling!

Translate »